inloggen

(05-09-2018)

bfysic

Turners en Turnsters van ARS kunnen met voorrang terecht bij B-Fysic sportfysiotherapie.

ARS heeft al een aantal jaren een samenwerkingsverband met B-Fysic, een betrouwbare praktijk voor sportfysiotherapie, met 8 vestigingen in de regio Eindhoven. Kwalitatief goede zorg is daarbij het uitgangspunt. Bij B-fysic werken, in totaal, 7 sportfysiotherapeuten.

De afspraken die we gemaakt hebben zijn er op gericht dat er snel inzicht kan komen in de aard van de klachten en de prognose ervan door het binnen 1 werkdag zien van spelers die dat in overleg met hun trainer van ARS regelen.

De hoofdvestiging voor sportfysiotherapie is aan de Vijfkamplaan 8 te Eindhoven, vlak bij het Ir. Otten bad. Daar bieden wij sport- en manuele therapie voor het begeleiden van sporters, zowel in top- als breedtesport, in een goed geoutilleerde praktijk. Binnen de organisatie zijn ook mogelijkheden als bv het maken van een echo als dat noodzakelijk zou zijn.

B-Fysic heeft nauwe banden met SportMax, de Maatschap Sportgeneeskunde en de Maatschap Orthopedie van het Maxima Medisch Centrum. Door de samenwerking met SportMax zijn er dus korte lijnen als er specialistische hulp nodig mocht zijn.

B-Fysic, zal op vraag, ook hulp bieden bij het scholen van trainers bv in de vorm van voorlichting, workshops over blessures en de preventie ervan.

Kosten voor de fysiotherapeutische hulp zullen door de spelers zelf gedragen moeten worden, dus is het wel verstandig daar een goede aanvullende verzekering voor af te sluiten. Dat kun je aanpassen aan het einde van het jaar, maar wel voor 31 december.

Op de toegevoegde webpaginas kunt u informatie vinden over B-Fysic en de kosten.
Informatie: https://www.b-fysic.nl/
Kosten: https://www.b-fysic.nl/klantinformatie/

Voor afspraak fysiotherapie met B-Fysic, altijd in overleg met je trainer en e-mailen naar:
sportmax@b-fysic.nl

Ga terug naar het overzicht