logo-jeugd-04-2016

Zoals veel van jullie misschien al weten, hebben wij bij Ars een jeugdcommissie. Dit is een groep van 7 jongeren, die samen zorgen voor allerlei leuke activiteiten voor jullie! Maar wie zitten er eigenlijk allemaal in de jeugdcommissie? Omdat we merken dat men vaak niet weet bij wie men terecht kan met vragen, hebben we besloten ons even aan jullie voor te stellen.

malou

Ik ben Malou Demper en heb de eer de voorzitter te mogen zijn van deze gezellige commissie. Ik ben inmiddels al 23 jaar, maar als 15 jarig meisje al lid geworden van de jeugdcommissie. Ik vind het organiseren van de activiteiten zo leuk, dat ik nooit meer ben gestopt. Sinds 2014 ben ik de voorzitter, wat ik echt heel erg leuk vind! Mijn doel is om leuke activiteiten voor echt iedereen te organiseren. De leukste kleuteractiviteit vind ik het paaseieren zoeken, voor de oudere kinderen natuurlijk het kamp en voor het kader hebben we al een aantal zeer geslaagde kaderavonden georganiseerd! Ik hoop dat ik nog veel activiteiten mag aansturen de komende jaren.

nick
Hallo allemaal, ik heet Nick Strous en ben 23 jaar oud. Ik ben inmiddels al 6 jaar lid van de jeugdcommissie. De functie van notulist en penningmeester heb ik reeds achter me gelaten en momenteel ben ik met name als back-up betrokken bij het organiseren van activiteiten. Wanneer kinderen met een lach naar huis gaan, is de activiteit voor mij geslaagd. Hopelijk kunnen wij nog heel veel activiteiten voor jullie organiseren!

Laura

Ik ben Laura van Iersel [Lees: 'grote' Laura], 25 jaar en nu zo'n 5 jaar lid van de jeugdcommissie. Ik ben de penningmeester, dus ik regel de geldzaken, maar daarnaast organiseer ik samen met de rest alle activiteiten. Ik vind eigenlijk alle activiteiten leuk om te organiseren en mee te maken, maar de vergaderingen zijn ook altijd erg gezellig!

Elles

Mijn naam is Elles Gerritsen. Ik ben 21 jaar en ben 5 jaar geleden begonnen bij de jeugdcommissie. Ze noemen mij ook wel “De Beljet”. Ik zorg voor het contact met iedereen buiten de vereniging. Ik vind het super leuk om voor iedereen leuke activiteiten te organiseren! We hebben al leuke dingen gedaan, zoals kamp, Pasen en de filmavond!

bhakti
Mijn naam is Bhakti van den Boezem, ik ben 19 jaar, en ben 2 jaar geleden begonnen bij de jeugdcommissie. Momenteel zorg ik voor de boodschappen die er gedaan moeten worden voor onze activiteiten. Het organiseren van deze activiteiten doe ik met veel plezier. Het kamp is de grootste activiteit die ik mee heb georganiseerd en dat vond ik erg leuk om te doen! Evenals de kaderactiviteiten die we hebben gehad. Ik vind het fijn om te zien dat iedereen met plezier een activiteit verlaat aan het eind van de dag!

lauran

Ik ben Laura Neve, ik ben 16 jaar, en ik ben sinds dit jaar begonnen bij de jeugdcommissie. Ik zorg ervoor dat de stukjes voor het clubblad over alle activiteiten die wij organiseren worden geschreven. Ik zit nog niet zo lang bij de jeugdcommissie, dus heb nog niet zo veel mee georganiseerd. De filmavond was mijn eerste activiteit, en dit was erg leuk en vooral ook heel gezellig. Ik heb er heel veel zin in om te helpen en verzinnen met alle komende activiteiten voor jullie!

vivian
Mijn naam is Vivian, ik ben 21 jaar en ben nu 5 jaar bij de jeugdcommissie. Ik ben de notulist van de commissie, dus ik zorg er voor dat alles wat in de vergaderingen wordt gezegd opgeschreven wordt. Ik vind het kamp een van onze leukste activiteiten, maar ook de filmavond en de paas activiteit vind ik erg leuk om te organiseren en bij te wonen!

En wie weet heb jij wel een heel goed idee voor een nieuwe activiteit!

Voor Ideeën, tips, vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd even mailen op jeugdcommissie.ars@gmail.com